Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast det verkar som att jag ändå behöver dig lite grann


Självständig

Trodde att jag gjorde min största resa
när jag åkte till andra sidan atlanten
för att vara en annan del
av en annan familj
i en annan del av världen
ett år
ifrån allt

Men jag hade fel
Den hjälpte mig bara
på resan
att hitta mig själv

Och när det handlar om dig
så blir jag för intensiv
När det handlar om dig
så blir jag inte längre
lika självständig

Det skrämmer mig
för jag är van
att ha starka ben
och klart sinne

Men ändå
så hjälper det mig
att hitta mig själv

Och nu förstår jag
att allt som händer är
en liten hållplats
tills nästa mål

Och jag kanske inte
längre vill resa ensam




Fri vers av Pyrén
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-08 09:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver enkelt, klart och skickligt. tack!
2010-01-18

  kaos_lyrik
den här gillade jag! särskilt:

Och nu förstår jag
att allt som händer är
en liten hållplats
tills nästa mål
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén