Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bada bastu

Ibland räcker det med blick för att jag ska bli så där underbart varm,
inombords.
Det blir som att bada bastu,
och jag måste svalka mig själv med en kall dusch.
För övrigt så älskar jag att bada bastu,
så fortsätt snälla du, med att ge mig sådana blickar.




Fri vers av Diffusiaria
Läst 664 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-08 10:16



Bookmark and Share


  blaite
Vardagens mäster poesi..
2010-01-12

    Tea Alex VIP
Härligt livsbejakande!
2010-01-11

  Bibbi VIP
Ljuvlig
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria