Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens väntrum

Dödens väntrum hade inget annat att erbjuda än tårar,
skamfilade väggar gav mig inget annat än djup ångest.
Jag känner respekt inför dödens väntrum som absorberat så många tårar genom åren.
De skamfilade väggarna här har inget annat att erbjuda än min djupa sorg som gror inombords.
Dödens väntrum kan inte erbjuda mig annat än tårar...




Fri vers av Diffusiaria
Läst 463 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-02 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt! Och den där känslan har en mycket märklig smak. Ett enormt tomrum med en i magtrakten som sprider sig in i märgen..

Bra skriftat!
2012-06-06

  Gisela Nordell
den fångar mig
på ett ödesdigert sätt
bilder av hospis dyker fram
döden som nalkas
obarmhärtigt
2011-10-19

  Kalle.O
Så stark.., så vacker!
2011-10-06

  Michaela Dutius
En starkt berörande dikt!
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria