Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kunde se mig

Om du bara kunde se mig nu,
mamma.
Då skulle mitt trasiga inre helas.

Om jag bara kunde se dig.

Jag vill inte vara trasig,
men saknaden efter dig gör det omöjligt för mig att vara hel.




Fri vers av Diffusiaria
Läst 468 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-17 19:53



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Klart hon ser dig
och önskar
inget hellre än
att du ska vara hel
och lycklig..

Känn hennes
kärlek
innesluta
och värma dig
som bara
en mor
kan :)

Kärleken
har inga
gränser..
2011-11-03

  Mow Dean VIP
vad ska man göra med saknad...
du skriver enkelt, rakt, och väldigt fint.
tack!
2011-11-03

  Gisela Nordell
så är det, bristen visar sig som smärta
i det att inte bli sedd av sin mamma
2011-10-21

  Delilah Juno VIP
Gripande saknad
2011-06-18

  Z dotter
Jag tror hon ser och är med dig. Du är halva henne, glöm inte det! :)
2011-06-18

  Z dotter
Jag tror hon ser och är med dig. Du är halva henne, glöm inte det! :)
2011-06-18

  blaite
Vackert å sorgeligt :)
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria