Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du perfekta människa.

Du lilla perfekta människa.
med ditt perfekta långa blånda hår.
Med dina Alltid lika långa naglar, och naglacket som aldrig flagnar.
Du med dina fylliga läppar, och stora bambiögon.
Du med kilometerlång beundrarkö.
Du..
Du Finns inte.
Inte egentligen.
Det finns ingen som är ngn Perfekt människa.




Övriga genrer av lolloo
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-26 13:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant..
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo