Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det för sent för jorden att försöka läka.




Moder jord vårt allt.

Är detta början på den globala uppvärmningen?

Det verkar snarare som den globala nedfrysningen.

Jorden har blivit skändad av oss människor.

För våran egen bekvämlighets skull.

Utsläpp, gödning, slit och släng.

Bara för vi inte orkar bry oss.

Vi är ena slöa jävlar.

Men vi kommer att få betala ett högt pris.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP