Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns så mycket att vara glad för


Tårar som torkade med vintern

Nytvättade sockar
på lena tår
blöta tesar av hår
som luktar jordgubb och vanilj
på örngottet
och med gitarren i famnen
ackord som studsar upp mot taket
räkna alla små konstiga
fläckar och sprickor i
den vita färgen

Jag trivs så bra med livet

Ett envist surrande
mobilens välbekanta ljus
några värmande ord
och så knapprandet
slänga sig på sängen
glad och inte så värst ensam
ord som rullar igenom hjärnan
fnissa lyckligt åt att vara lycklig

Jag trivs så bra med livet

Ute med fåglarna
och alla sjunger
ligga i det nyfödda gräset
och tårarna
torkade med vintern
ljust bröd, gurka och ost
har väl aldrig varit så gott som nu
Räkna dina nya fräknar
som solen tog fram
skratta medans vi är tillsammans

Jag är så glad att du finns




Fri vers av Pyrén
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 03:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kan inte annat än att hålla med kommentaren nedanför. Du skriver jättebra, och vi borde inte ha tid att ens tänka ledsna tankar, för det finns så himla mycket att glädjas åt!
2010-01-10

    Nicklas VIP
Underbart att läsa.
Målar ett léende på läsarens läppar!
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén