Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aderton komma fyra minus... brrr!


Stelfruset fiskafänge





Det knarrar i snön,
det sjunger en sång,
mustaschen är tappfylld
och passen i gång.

Arton är grader
plus minus tre,
duntäcke, sängen
står här brevé.

Temperaturen
är hög uti kroppen,
krympekall morgon
gåshud på toppen.

Jane, fattar stilla
Tarsans lian,
lugnt fint hon skalar
en mogen banan.

Arton är grader
plus minus tre,
svinkaller morgon
satt kroken på sné.







ME/2010












Fri vers av Madjori
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 08:14



Bookmark and Share


  DerMond
Haha fyndigt, förtjusande!
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori