Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tripp trapp

Jag är hysterisk
inombords

Jag skrattar när jag pratar
kan inte kontrollera mig

Jag såg mig själv för första gången
och jag blev så rädd

Vem är det spegeln visar?

Jag ser ner på mina händer
Det här är inte mina

Jag ser på mig själv, hånler
själv ser på mig och
försvinner
ner i de stora tefaten

Hjärtat slår långsamt
och mina andetag är regelbundna
men jag känner slagsmålet
Min käke darrar

Jag är ett nervvrak
Jag är rädd
för att förlora mig själv i mina egna tankar

Gömmer mig på toaletten
skriker
skriker
skriker

Jag måste lugna ner mig
skrattar
skrattar
skrattar
det här är helt otroligt
så jävla otroligt obehagligt

Jag lutar mig bakåt och smälter in i väggen
huvudet trycks långsamt in i betongväggen
benen är så tunga att de sjunker ner i marken

Jag är en vägg
och jag är marken de går på




Fri vers av TystnadTalar
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 18:36



Bookmark and Share


  Drömkram
Men du är stark och insiktsfull och har hittat din svaga sida ska du aldrig ge efter för lösa illusioner som söker begränsa dig för bara så är du den enda som begränsar dig själv och likaså är du den enda att befria dig själv. Men släpp loss dig och tillåt dig allt du försummat och ta igen berövat. Som alltid formulerar du känslor på ett kännbart och berörande sätt och de påverkar. Kanske är det bara poesi men denna gång blir jag orolig för dig! Jag ska tänka det bästa för din skull och önskar det varmaste att du hittar lösning. Kram
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar