Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

virtuell vänskap

Kvällar
då mitt sällskap
somnade framför TV'n

och allt som återstid
var virtuell vänskap

kändes trots allt
inte helt meningslösa

vad gjorde vi
förr om åren?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 23:37



Bookmark and Share


  solomi
Kanske hade vi inte tid att vila då, gjorde allt som skulle bli gjort när barnen sov...
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP