Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Janulies Nyårshälsningar (från björnarna)

 

 





Gott nytt år, Janulie!
Var det du som skrev
till mig hennes svarta
sagor? Kanske är du
ännu hon som du är.
Vill jag inte veta? Jo,
tror du blir bra. Fast
masken skrämmer...
Älskar dig hursomhaver!

Ambjörn




Gott nytt år, Janulie!
Sitter du fortfarande
i fängelset? Ifall du
kan läsa alla rader
undrar jag vilken
som rymmer ända ut ur
ditt djupaste skrymsle...

Esbjörn




God ny födelsenatt, grattis!
Ska du nånsin bli ung igen?
Gillar dig alltid! Får jag åter se
din dans på riktigt strippa? Du
har ännu hemligheter kvar.
Världen fyrar av sig här
utanför gluggen.
Allt gott nytt nu! Janulie,
min lilla skeppskatt!
När du har blivit rosavit
vill jag vi möts. Skönaste
sjöblöta sirén! Du vet var
fartyget står.

Styrbjörn




Janulie?!
Du är väl inte död?!
Jag vill att du har en
verkligt god fortsättning...

bara Björn

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-10 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP