Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
människor kan få en att känna så mycket olika saker.


Vackra människa

Klä av mig kläderna
skratta åt mig
peta på mig

jag mår illa

sprätta upp magen
se hur jag ser ut inuti
lämna mig öppen

snälla smek mig
med dina ord
vassa som metllskärvor.




Fri vers av Josef Winroth
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-10-26 20:05



Bookmark and Share


  Ms Field
Starkt skrivet. Jag tolkar det som ett rop på hjälp från en som ännu inte har blivit sedd.
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth