Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägenhet 9C

Två slitna siluetter
är det enda som finns kvar

Av två älskande barn i ett minne.

Längst väggen täckt av sprickor
där tapeten blåser bubblor.

Tjockt ligger dammet över golvets hala yta
där fotspår nu suddats ut.

Inga glada skratt som ekar
borta är rummens forna glans

Där nu mössen leker katt och råtta.

Gammal har hon blivit
vännen min

Så ödslig och tom.

Vi åldras tillsammans
när nu tiden når sitt slut
och livet rinner ur oss båda.

Tack för att du finns




Fri vers av Nichlas
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-10-26 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas