Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterdagskänslor

Is möter hav
turkos

berg möter himmel
lättnad

sol möter snö
kristall

kyla möter andedräkt
dis

lins möter vinterdag
symfoni

ögon möter underverk
tårar

själen möter frid
lycklig




Fri vers av Dito VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP