Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pengiska

tänk

om man för en dags skull

skulle

kunna

våga

säga

att människor

är

mera värda

än

pengar

vilkenskillnaddetdåskullebli

världenskullekunnabli

ny

av bara några ord

som "förlåt"
som "ursäkta" "vi hade fel"

pengar har faktiskt inget värde

utan människor




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-11 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP