Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.i.p


Tonerna till Thåström

På kyrkans snödränkta tak
sitter döden och tittar varsamt ner
tonerna till Thåström letar sig ända in
till alla frusna människors själ
Vi gråter och vi ber om ett värdigt farväl

Livet är inte rättvisst
döden skäms för sitt misstag
rodnaden syns inte under
dom förfrusna kinderna
men tonerna till Thåström håller döden kvar

Det går inte att lura döden
men det går att leva sitt liv
någonstans däremellan återfinns vi
tacksamma och gråtandes till minnet
av tonerna från Thåström




Fri vers av J P
Läst 541 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-11 19:17



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Döden begår fruktansvärda misstag ibland, det här var ett av de värsta. Vackert skrivet av dig!
2010-01-11

  Larz Gustafsson VIP
"Misstaget" var Adams och Evas. De släppte in döden.
2010-01-11

  Mr Lindemann VIP
Efter att ha lyssnat lite halvslappt på den några gånger de första månaderna efter releasen började det gå upp för mig hur bra den faktiskt var. Tillsammans med Kompost – skivan som följde med till Greatest hits-samlingen
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P