Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

Det går fort att vänja sig vid nya rum. Avlägsen discomusik om nätterna och vitlökslukt stör inte. Det är lätt att glömma den vackra trappuppgången i mörkt trä där människor gömmer sig för varandra. Här, där mitt namn är det enda som slutar på son ler folk, de hejar, håller upp dörren och erbjuder hjälp med tunga kassar.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-11 19:42



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm, det är så gott med värme, både ute och inuti. Människor mår så mycket bättre av att vara öppna och vänliga mot varandra. Varför är inte fler på det sättet?
2010-01-20

  Michaela Dutius
En fråga infinner sig...varför är vi såna här i Norden...gömmer oss.
Mycket väl poetat!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria