Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förträngda lyckans musik (årTiondets Femte Aforism)

 




om du mår bittert

beror det på blindhet
för allt som trots allt är bra

beror det på glömska
för att förmå koncentrera
känslan på det du vill ha

tills livets harmoni synkar rytmen igen
och världen blir en vän

fast det låter väldigt löjligt ibland

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 21:35



Bookmark and Share


  Nanna X
Då svarar jag (och anknyter till vår förra diskussion) att bittert är också en smak, som måste integreras, inte förskjutas. En bittermandel eller två i en kaka förhöjer smaken på sötmandlarna.
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP