Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihålighet

Jag vet att du vill skjuta ett hål
i alla hans uppsatta spärrar
Och att du vill pierca dig
I alla dina värkande ihåligheter
Jag vet att du vill matvägra dig fram
Till en torsdag
Bara en enda torsdag utan tysthet

Jag vet att du vill
utrota ekot av er
Avdomnade duett med färggladare fantasier
Och hur svårt det är
att skratta i gråskala
Jag vet

Jag vet att alla dina inåtvända tårar
Alla dina skrivna rader
All din ensamhet
All din förbannade ensamhet
Kommer att försvinna
Och att dina ärrade vader
Kommer röras
Av varmare händer




Fri vers av Josefin Johansson
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-12 09:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tjejer och torsdagar...

Att bli vidrörd av varma händer är ett basbehov.
2010-01-12

  Niclas Petersson VIP
Hoppfullt. Trots allt.
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Josefin Johansson