Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I BÖN ÄR ALLA LIKA



Jag läser många rop på hjälp

har vänner som har det svårt


ber till högre makt om stöd

vi är många klädda i sorg


ångesten kryper in i våra själar


vi orkar inte stå emot ondskan


om bara Gud ville lyssna

har jag mycket att berätta


allas vår Herre

hjälp oss nöd


i bönen är vi alla lika


och i behov av oändlig nåd




Fri vers av arja savela
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-12 11:18



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Arja!

"I bönen är vi alla lika", det är en så skön förvissning. Hälsar Fredrik
2010-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är: Vill VI lyssna till Honom?
Det handlar om tvåvägskommunikation.
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela