Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upptäckt


oj
nu kom jag på att jag har ett kikhål i magen




Fri vers av Människa
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-13 00:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om man tvättar det hålet då man badar i duschen så ser man efteråt små små diamanter däri
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa