Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrev en sång till dig

Jag skrev en sång och jag skrev den till dig
varje ord skulle beröra dina sinnen
jag skrev en sång och jag skrev den med
osynlig penna
utan ord med ohörbara toner

den skulle nå ditt hjärta
den skulle smeka själen

jag skrev en sång och jag skrev den till dig
dess toner skulle spelas för ditt hjärta
dess noter skulle skrivas för dig

jag ger dig mina toner
jag skriver dem i havet
för att det ska spela  din sång
var gång vågorna smeker stranden

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-13 00:25



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-01-14

    ej medlem längre
Så vackert du skriven om kärlekssången Maria!
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~