Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rodnande smultron i rosenrabatt





Där kärleken blommar
prunkar rodnadens knopp,
blygt smått förläget
på stjälkaxlad topp.

Öppnar sitt sköte
i morgonkysst dimma,
kronblad hon bjuder
ser ståndaren svimma.

Stiger gör morgonen
daggkysst och klar,
soppslev i grytan
blott städning är kvar.





ME/ 2010




Fri vers av Madjori
Läst 382 gånger
Publicerad 2010-01-13 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori