Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovande tårar

Skall skaffa mig en till
tatuering
föreställande
påminnande
om den vackraste som passerat
mitt liv

Det
konstverket
kommer att hjälpa mig
att hålla huvudet högt
när världen slår på
för hårt
och även
när jag går under

Ska låta allting vara för nu
när saknaden är för stor
och boken vi skulle skriva ihop
låter sig väntas på

Kanske var jag hans dröm ändå
drömd
kasserad
och glömd




Fri vers av opheliavampira
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-13 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira