Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhetens ögon

vandrar igenom
mina händers längtan
att aldrig mer
vara ensam

och ensamhetens
ögon rör dig
samtidigt som mig

och jag skulle
göra allt det där
jag inte gjorde då




Fri vers av virre
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-13 15:08



Bookmark and Share


    purplepea
man vet inte vad man förren man förlorar det
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

virre