Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ungdomens brinnande lust

Ungdomshjärtan i brand
Liksom himlen brinner rosa
För din blick tränger in i mig
Och mitt blottade bröst skälver




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 15:09



Bookmark and Share


    purplepea
har vi nog alla känt i skolkorridoren...
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia