Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten


Hur högt jag än protesterar når ljuden inte fram. Så jag backar in i tystnaden.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-12 19:36



Bookmark and Share


  Arro
snyggt
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria