Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskelsens tyngdkraft




Jag bär en tanke
en framtid i min hand
Den är inte alls tung
för kärlek
är inte ansträngande
att bära







Fri vers av Baystream
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-13 21:34



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra!

Insiktsfullt och stilfullt..
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream