Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömntåget strejkar






Idag ska jag städa,
planera och röja runt.
Bara det att Sömntåget gått i strejk,
och det vet i fasiken
när det kommer igång igen.

Får väl sitta här på sängkanten
och knapra på morgonens istappar.

Men det var attans så kallt det blir,
när täckena hänger på vädring,
med dunkuddar brevid.
Planering blir en hägring
till hotthott hottens helgsupé.

Får väl sitta här på sängkanten
och knapra på morgonens istappar.

Fredag kväll så kommer Bergslag
ner till Västkustens Café.
Rådjur, gräddsås, små legymer.
Marispan med indränkt äpple
kanel och smördegs äppkleknyt.

Sitter stilla på min sängkant,
väntar sömntåget ska gå.
Tar en lur uti tamburen
Zzzzz
zzzz
zzz
zz
z











ME2010















Fri vers av Madjori
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 05:59



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj!.. du somnade vist till sist.. jag skall vara så tyst så tyssssst... John Blund har varit framme..
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori