Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14 jan 2010


Kinesiska katter - katt 1

Wang är tecknet
Konungens katt stirrar in i sitt eget mörker
Möter sin egen stjärna - blomma
Du öppnar örat - öronen

Nio är tänderna
Det är tre gånger tre
Det är konungarikets tecken
De nio tripoderna (nio gånger tre)

Bryt inte sönder fisken




Fri vers av näver de anima
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intagande surrealism.
2015-08-13

  stella
Härlig kattpoesi!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

näver de anima