Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14 jan 2010


Kinesiska katter - katt 2

Skrattflicka
Kattflicka
Ögonröst

Konung förlorat en lampa
men jag fortsätter att skratta
en tand förlorad
åtta insikter funnen

Himmel jord
Vatten eld
Åska berg
Vind och kärr




Fri vers av näver de anima
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima