Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hurtfull release

your hugs are som warm,
so tight,
pressing me to your chest.

but as soon as you hear the door crack open,
you let go of me...
and it hurts,
because i don't understand...




Fri vers av Tody
Läst 389 gånger
Publicerad 2010-01-14 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tody
Tody