Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spya

Du kräks ner över mig.
Syran fräter mot ansiktet,
löser upp överhuden.
Det smakar hårt och ruttet.
Föraktet.

Och jag vill spy på dig också.

För vem fan är du egentligen?
Någon som jag trodde kunde älska mig.
Så jävla hopplöst.
Att jag aldrig lär mig.
Idiot.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren