Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag. Blir. Galen.


JAG VILL HATA DIG MEN KAN INTE FÖR VARJE GÅNG JAG HATAR DIG SÄGER DU ATT DU ÄLSKAR MIG.

Hur fan kan du?
Vad tänker du med?
SLUTA
Jag vill inte
tänka på dig.

Låt mig vara ifred!
Prata inte med mig,
säg inte att du inte
klarar dig utan mig,
säg inte att du behöver mig,
att du saknar mig,
säg inte att du
älskar mig.


Du är med henne nu.
Inte mig.
Det var ditt val.
Inte mitt.

Min kudde är svartrandig av mascara och
bär fortfarande doften av dig.
Fan.




Fri vers (Fri form) av Suicide
Läst 728 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-14 23:34



Bookmark and Share


    skarphet
galet galet bra text. och jag känner igen mig. verkligen.
2010-02-10

  anita VIP
Denna text bokmärkte jag för att du är en bra diktar. Forsätt skriv du berör i dina dikter.
2010-02-01

  peter markurth
känns, väcker , denna är ungdomens sanning, naivismens höjdpunkt, mkt bra
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Suicide