Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E.


Det är okej att sakna den som våldtog dig.

I två hela år,
var du den som stod mig närmast.
Den som
skyddade
värmde
älskade.


I två hela år,
var du den som;
frös ut,
manipulerade,
tvingade.


Jag vill inte sakna dig,
vill vara arg, farlig, en lejoninna på jakt.
Redo att döda.

Jag kommer aldrig att glömma hur dina händer tryckte ner mig på madrassen,
medan dina föräldrar sov lugnt,
i rummet bredvid.


Jag kommer aldrig att glömma när vi dansade tryckare på perrongen, mitt i vintern, utan musik.




Fri vers (Fri form) av Suicide
Läst 594 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-10 02:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra om dubbelsidigheten i känslosvallet som kan uppstå, vara, existera, kvarvara.
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Suicide