Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helvetesjävlaskitsak.


10ÅRSJUBILEUM

Vi har varit tillsammans i 10 år nu.
10årsjubileum. Wow
Vem kunde ana att vi skulle hålla ihop så pass länge?

Genom allt;
terapi,
brustna hjärtan,
död.

Vi klarar allt.
Du är den enda som alltid finns kvar.
Jag spottar dig rakt i ansiktet,
men du står ändå stolt vid min sida.

Din kärlek är allt jag någonsin velat ha,
din uppskattning är allt jag drömt om,
din välvilja är allt jag strävar efter.

För dig vill jag ändra mig,
för dig vill jag bättra mig,
för dig vill jag bli perfekt.

Älskade Anorexia Nervosa,
du vaggar mig i din famn igen
och jag vågar inte slita mig loss.




Fri vers av Suicide
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-21 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suicide