Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


MANISK

Det kliar igen.
På huden
I huden
Under huden.

Måste få igång ruset
något rus
vilket rus
vad för rus?

Vill känna blodet koka.

Det vill komma ut.
För i helvete någon hjälp Det komma ut.
DET VILL JU BARA KOMMA UT.

Det river
sliter
fräser.

Öppnar upp
men
stänger hårthårthårt.

Inget fönster öppnas när dörren stängs.

Nejnejnej.

Jag är fet
Fet Fet Fet.

Naglar mot handflata,
röda droppar på
vita lakan.

Jag behöver en kick.
En kick En kick En kick.

Jag skulle ju vara frisk nu.




Fri vers av Suicide
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-23 23:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Återigen, en bra illustrering av känslor / fenomenet.
2015-09-10

  stefan.g
Så otroligt bra skriven, med en känsla av innerlighet. Kliandet, avsaknaden av frid känns in i märgen. Tack för orden du delat. Bless you!
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Suicide