Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polyamorös

Varför ska jag
tvingas välja mellan två personer?
Två fantastiska personer.

Bara för att vi blivit lärda sedan
barndomen
att något annat än
monogami
är fel?

Varför kan inte jag
vara kär i två personer,
samtidigt?

Bara för att
Disney
fungerat som vår lärare,
med prinsar och prinsessor.

*

Likt hur du har flera olika vänner
för olika syften,
så fungerar mina
kärleksrelationer.

*

Tvinga mig inte att välja,
mina vackra,
för jag gillar inte ultimatum
och jag kommer lämna er båda.




Fri vers av Suicide
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-11 22:57



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Åh dessa normer...Nej, man ska inte få ultimatum. Då är det inte rätt, och bäst att lämna.


Har skrivit en text om ämnet:
"Relationsanarkist"
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1922156

2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Suicide