Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
H.


Förvirrad

Dina ögon möter mina och plötsligt har jag inget filter.
Det behövs inte.
Varför ska jag försöka dölja något
när du ändå ser rakt igenom mig?

En omfamning under månens sken.
Förbjudna ord som väntat i 3 år på att bli hörda;
Varför kommer jag alltid, tillbaka till dig?

Jag kan inte andas, knappt stå,
men du går ändå.

Det är för mycket nu,
du klarar inte av det här.
Nej, du klarar av det,
men du läser mig som en öppen bok min vackra,
Och jag är inte redo för det här.




Fri vers av Suicide
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-08 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suicide