Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm händer

Dina ögon
som dansar

mina händer
som vandrar

och längs din
rygg smeker

mina dröm
händer av
längtan




Fri vers (Modernistisk dikt) av virre
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre