Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertoppsdans

De fjäderlätta topparna trippar
hittar och igenkännande ler
och handen, som i glädjen
och i ivern brer ut sig allt mer den...

Når och följer lekande lätt
väl intrimmade spår. Vet precis
var det skall gå upp eller ner...

Och rundar en kulle! Förlåt två!
Så känns en till? Tre!
Bäst att räkna om...
En, två, TRE!!!
Det!

-Mitt?
-Nej!
-Vadååå?!?!?
-Nej! Det är ju vårt!!!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 12:38



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Ballt att runda kullar!
2010-01-28

  Michaela Dutius
ja det är kalrt det är VÅRT!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt