Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg mot ingenmansland




Det snötäckta landskapet
den underbaraste känslan
att vara ett med naturen
på väg mot ingenmansland

två sidor spelas framför mig
guld och silver
svårt att välja min uppmärksamhet
jag bländas av din skönhet

Det är som att vara på två olika ställe på samma gång



solen och böljande öppna landskap
snötecken som för mig bildar ett vacker mjuk säng

där inbjuder du till rullande omsvepande täcke där jag vill krypa under och vara en av dig!!
solen stor röd tefat ful av kraft att värma .
speglar sig bland trädkronorna bedårande skådespel

Den andra sidan lika lockande med frusen täcken men du lockas med din skönhet av böljande silver bädd!
solen når inte fram på andra sidan av asfaltsväg, men min blick kan inte motstå att betrakta din skönhet!

i mitten av dessa svart hård slingrande väggbana så nära (den guld o silver) naturens panorama.
en sida så varm och den andra så kall, men båda lika vackra!!


Jag låter mig förtrollas och ditt förförisk fenomen av ingenmansland!
skådespelet som jag nu får njuta framför mig för bara några korta minuter !!




Fri vers av kärleks ängel
Läst 466 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-15 13:19



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker naturlyrik med mänsklig anknytning
2010-01-19

    Ken Cassel
Vackert Mina!

Kramar!!

Ken
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel