Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allra Bästa Allsvenska Ligan!

A llsvenskorna! Jag gillar er alla
L juvliga kvinns, vad vore vi utan er
L ivet skulle stanna, vi ej palla
S å Systrar med glädje jag på alla ser
*
V äninnor, älskarinnor! Vi falla
E j bara för er skönhet, utan vi ser
N og mer till att ni kan värma de kalla
S å Systrar jag bugar för er och då ber
*
K ör er så coola sköna stil i ert race
O ch låt alltid er sol på oss gassa
R ejält mer av sånt vi alltid behöver
*
N og kan det vara kallt i cyperspace
A tt av och an där ibland stjärnor tassa
S å Systrar där tar väl ni allt över...





Bunden vers (Sonett) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 13:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbar systerlig dikt som jag gillar mycket!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt