Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stunds sömn (årTiondets Sjunde Aforism)




hur frustrerande än det känns
hur stressen än vägrar gå och lägga sig
hur stoltheten än griper efter sista glimtar av total lust

 


efter en stunds god sömn


har allting förvandlats
syns universum ljusare
känns timmen lugn och minuterna rymligare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 16:24



Bookmark and Share


    prima donna
ah vad fint!
2010-01-17

    näver de anima
eller så blir det som för gamle Konfu: "I natt smidde jag tusen planer, i morse gjorde jag precis som vanligt..."
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP