Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens dröm






Regnbågens vackra,
drömliknade sken,
med himlens klarblåa bakgrund.

Så verklig, sträcker ut min hand,
vill så känna på detta,
fantastiska konstverk,
men så ouppnårligt.

Men underbart i stundens allvar,
där drömar nästan känns levande.

Som när ens hjärta,
förenas men den man älskar,
vilar i dennas trygga värme.

Börjar redan din resa till himlens vackra rike,
med en önska och en förundran.

Kan drömmar bli ens verklighet?




Fri vers av JLindh
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh