Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en inre stundande vår... (kanske lite övertydligt att säga)


Våren


när denna vinter
äntligen är över

vill du då fira våren
med mig?

när tjälen går ur marken

hålla min hand

och tillsammans uppleva
allt det där
som poeterna snackar om

du vet
porlande bäckar
och fågelsång

när vinden har vänt
vill jag ge dig en kyss
i flera timmar
bara vi två

när mörkret flyr
är jag redo

för dig



när våren
gör entré












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-20 09:47



Bookmark and Share


  flyktsoda
haha, det är så bra "det där som poeterna snackar om"
vissa saker är så typiska. kärleksdikter. fina saker. men det är väl så de flesta upplever kärleken kanske.

bra skrivet!
2010-01-22

  billie
Ja! Känns befriande och hoppfullt skönt. Fint.
2010-01-20

    ej medlem längre
Vackert...
2010-01-20

  poetryGirl
härlig
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP