Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär lek!!!

Kärlek det är ingen lek för en vek!
Det är att hålla sig och kroppen i form
så man kan ta den älskade likt en storm!

Inga veka saker då gäller
då man upp för kärleken ställer
då både ur hjärtat, som ur hjärnan det väller

Fram, som en jämn ström
det, som förr var en dröm
men den för alltid bara glöm

Här blir det raka hårda härliga tag
som jag sa inget för en svag
som inte i hand eller i kroppen har drag

Runt om med varandra ordentligt bolla
bara om och i varandra hålla
inget annat kolla, sånt gör bara en nolla

För en kärleksakt behövs ingen yttre prakt
bara två, som lagt sig för att tycka om
hålla om, känna till, få till det de vill

En stund där två förenas
i kroppslig förening
i en skön förgrening
det är ju kärlekens mening











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 22:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart vacker hyllning till sammanslutningen av två
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt