Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(gammalt, opublicerat, aktuellt)




ingen poesi

 

det blir inte poesi

av en kropp

som vill värka itu

 

när skelettet känns

som ruttet trä och

fingrar vill växa till klor

 

det ryms inte riktigt liv

i min sjukdom och

 

efter så många doktorer

sitter jag kvar

i ingentingets väntrum

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 11:47



Bookmark and Share


  Aftonvännen
långt

långt långt bortom

vägen tillbaka
2010-05-09

  Aftonvännen
långt

långt långt bortom

vägen tillbaka
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons