Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens trötthet



Känner en varm



tygnd


som vilar


runt


huvudets


runda lob




värmen sprider


sig i



hela kroppen



för att

sedan låta




själen vila



i en



tung natts
sömn














Fri vers av christie
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 23:06



Bookmark and Share


  Hans Christian
Väl beskriven...med eller utan sömntablett undrar man..en melodisk slinga av ord, som gillas !
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

christie