Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till slut




jag trodde aldrig den dagen att du skulle återvända
i en bild av enfald skriker vi till varandra
du hävdade att jag aldrig förstod
jag menade att du aldrig såg
vi enades om att lyssna på varandra

till slut




Fri vers av jonas a
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-16 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a